Samsun Gıda A.Ş. iştiraki Ülkem Bafra Bakliyat Pirinç Fabrikası'nda yeni sezon, kurban kesiminin ardından dualarla birlikte açıldı.

 

Bafra Organize Sanayi Bölgesinde bulunan Ülkem Bafra Bakliyat Pirinç Fabrika'sında düzenlenen törende Samsun Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve 23.Dönem Samsun Milletvekili Fatih Öztürk, yeni sezonun hem fabrikamız, hem diğer işletme sahipleri ile üreticilere hayırlar getirmesini diledi.  Bafra'da bu yıl rekoltenin, geçen yıla oranla yüksek olacağına inandığını belirten Öztürk, "Bu sezon bölgemizde 100 ile 120 bin ton arasında çeltik bekliyoruz. Hava şartları geçen yıla oranla çok daha iyi geçti. Ülkem Pirinç Fabrikası olarak biz de bu sezon 25 ila 30 bin ton arasında alım yapmayı hedefliyoruz. Sezon öncesi üreticilerimizle yaptığımız çalışmalar ve fabrikamıza yaptığımız yatırımlar nedeniyle sıkıntısız bir sezon geçireceğimize inanıyorum.  Türkiye'nin en kaliteli ve en lezzetli pirinci bizim bölgemizde yetişiyor. Ülkem Pirinci ülkemizin en iyi markası haline getirmek için mücadele ediyoruz." dedi.


 

Pirinç fabrikasında düzenlenen törene Samsun Gıda A.Ş. Genel Müdürü Yasin Dinler, Ülkem Pirinç Fabrikası Genel Müdürü Mustafa Özcan, İşletme Müdürü Mustafa İsmet Akalın, Muhasebe Müdürü Celal Dinlenmez ve fabrika çalışanları da katıldı.