Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, Bafra Ticaret Borsası’nın 25. kuruluş yıl dönümü etkinliğine katıldı.



“Türkiye’nin Ekonomik Geleceği” başlıklı konferansı vermek için Samsun’un Bafra ilçesine gelen TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, konuşmalarının ardından Bafralı İşadamlarına ödüllerini verdi. Törene Bafra Kaymakamı Ali Fuat Türkel, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, Bafra Ticaret Borsası Başkanı Namık Kibaroğlu, Bafra Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Göksel Başer ve oda yönetim kurulu üyeleri, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih Zeki Murzioğlu, Üniversite ve Sivil Toplum Örgütü temsilcileri, Bafralı iş adamları ve üreticiler katıldı.

 


Törende Ülkem Bafra Bakliyat Pirinç Sanayi ve Ticaret Şirketi Bafralı Çeltik Üreticilerinin en fazla tercih ettiği ve ürünlerini güvenerek verdiği pirinç fabrikası olarak ödülünü aldı. Ödülü almaya Samsun Gıda A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı, Ülkem Pirinç Fabrikası Müdürü ve 23. Dönem Samsun Milletvekili Fatih Öztürk çıktı. Fatih Öztürk törene Ülkem Pirinç Fabrikası Genel Müdürü Mustafa Özcan ve İşletme Müdürü Mustafa İsmet Akalın ile katıldı.